Lezing: De kracht van gedachten - door Brigitte van Beek

Datum: 07 mei 20:00
Categorieën: lezingen

Interactieve lezing 

Over hoe je jezelf zo vaak tegenhoudt om te doen wat je graag wilt. Of het nou gaat om een reis maken, van baan veranderen of tegen een geliefde zeggen wat je op je hart hebt, we durven dit vaak niet. Er zitten allerlei mitsen en maren in ons hoofd die ons vooral vertellen wat we niet mogen of juist zouden moeten. Dan zakt de moed ons vaak al snel in de schoenen en doen we niet wat we zo graag willen of ons voorgenomen hadden. Herkenbaar?

In deze lezing, waarbij je zelf ook aan het ‘woord’ komt , vertel ik je over hoe je jezelf vrijer kunt maken om te doen wat je altijd al wilde, door je bewust te worden van de kracht van jouw gedachten.  

Jouw gedachten worden namelijk gevormd door de blik ( filters) waarmee jij naar de wereld kijkt. Samen met de gevoelens die deze gedachten met zich meebrengen bepaal jij wat je doet of niet doet.  Wanneer je je bewust wordt van jouw filters kun je er ook  andere voor in de plaats zetten.  Heb je wel eens door een ‘roze’ bril gekeken? Hoe mooi was dat!

Vaak zeggen we dan dat het je overkomt en je er niet bewust voor kiest.  Als het over verliefd zijn gaat is dat ook vaak waar maar als je nu weet dat je ook bewust je gedachten kunt kiezen dan kun je ook een andere wereld voor jezelf  creëren!  Met kansen en mogelijkheden waar jijzelf invloed op hebt.

Kom ontdekken hoe jij jezelf het groene licht kunt geven om te gaan doen wat je altijd al wilde doen en van jouw wensen werkelijkheid maakt.

Entree € 5,00 incl. een kop koffie of thee. Ter plekke te voldoen. Wel reserveren via de Bestelknop hierboven!

Meer informatie over Brigitte: www.moed.training 

 


copyright 2018 Atelier Winterdijk30b  |  website: hoofzaak