Vurdurdeweek

Datum: 23 maart 20:30
Categorieën: muziek

Trio Vudurdeweek is een gelegenheidstrio, bestaande uit drie muzikanten die in de loop der jaren hun sporen hebben achtergelaten binnen de Waalwijkse Muziekscene. Zo hebben Gerard Mahieu en Mart Steenbeek beide deel uitgemaakt van de groep 'Caravan' en heeft Frans van der Gouw gespeeld in o.a. Joey en Octopus.

De mannen kennen elkaar al vele jaren en hebben alle drie een gezonde passie voor mooie muziek. Hun repertoire is divers te noemen en strekt zich uit over verschillende genres die de laatste 50 jaar actueel zijn geweest. Dat maakt hun muziek zowel herkenbaar als verrassend. Verrassend omdat herkenbare nummers op een zeer eigenwijze wordt gepresenteerd. Eigenwijs om twee redenen. De bandleden zijn zeer eigenwijs én zij spelen de nummers voornamelijk in een akoestische versie met twee gitaren en zang.

Nummers van bekende bands als o.a. de Beatles en Golden Earring worden afgewisseld met nummers van minder bekende groepen als  Venice, Stretch en/of  Tom Weller; muziek voor de kenners. 

Kortom, Trio Vurdurdeweek staat garant voor een ontspannen uurtje muziekplezier met voor ieder wat wils.

Entree € 5,00


copyright 2018 Atelier Winterdijk30b  |  website: hoofzaak