Ateliers

Lijstenmakerij

Lijstenmakerij

In onze lijstenmakerij heeft u keuze uit meer dan 2000 profielen waarmee wij elke gewenste lijst voor u kunnen maken, op maat en kleur. Ook het vergulden van lijsten is mogelijk.

Freek Strating heeft naam gemaakt als kunstverzorger. Esthetiek staat bij hem hoog in het vaandel. Zoals Freek zegt: “Standaardlijstjes vind je overal. Maar ze voegen zelden iets toe aan de waarde van een kunstwerk. Wij omlijsten op ambachtelijke wijze, zodat de lijst in harmonie treedt met het werk.”

Uniek zijn onze sokkels, vitrinekastjes en verdiepte lijsten voor het tentoonstellen van uw meest waardevolle spulletjes of curiosa.

telefoon: 06 51 17 27 03
 
     

Restauratie-atelier

Restauratie-atelier

Freek Staring is een kunstenaar in papierrestauratiewerkzaamheden.

Bij Atelier Winterdijk30b kunt u terecht voor restauratiewerkzaamheden voor grafiek, tekeningen en oude boeken. En voor het schoonmaken van schilderijen en het restaureren van schilderijenlijsten. Maar ook kleine objecten kunnen worden gerestaureerd.

Popkultur

Popkultur

Frans Hagendoorn is gespecialiseerd in antiquarische boeken en platen. Naast zijn vertrouwde voorraad boeken over Waalwijk en omgeving, spiritualiteit en vroege geschiedenis, legt hij zich toe op pop culture: muziek, tv, film, theater, straatkunst, true crime. Zijn aanbod grammofoonplaten, posters, cd’s en dvd’s sluit daar naadloos op aan.

telefoon: 06 53 59 35 12
website: http://www.hagendoorn.vpweb.nl/
 
     


copyright 2017 Atelier Winterdijk30b  |  website: hoofzaak